--> Concurs - Rebel Grafix | Rebel Auto Center este un service auto
 

Concurs

CONCURS – Vino in locatia noastra din str. I. L. Caragiale nr. 91, sat Dudu, com. Chiajna, jud Ilfov (la doar 1.5km de Apusului) si achizitioneaza orice tip de serviciu (itp, mecanica, electrica, vulcanizare etc.) si esti inscris automat in extragerea saptamanala.

 

Premii oferite de catre partenerii nostri ASR24 asigura:

Start Baterie – ASR24 va organiza si asigura alimentarea (curent de pornire) si repunerea în stare de funcționare a acumulatorului descarcat al autoturismului imobilizat. În situația în care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma în Tractare.

Pană carburant – În cazul în care autoturismul este imobilizat din cauza lipsei de combustibil, benzina sau motorina, ASR24 va trata autoturismul pana la cea mai apropiata stație de combustibil în vederea realimentarii. ASR24 nu acoperă costurile combustibilului. “ALIMENTARE GRESITA CU COMBUSTIBIL” – În cazul în care autoturismul este alimentat greșit cu combustibil, benzina sau motorina, ASR24 va organiza si asigura tractarea autoturismului la cel mai apropiat service auto autorizat în vederea remedierii situației si realimentarii corecte. Interventia din service-ul auto nu este suportata de catre ASR24.

Pană cauciuc – ASR24 va organiza si asigura serviciul de inlocuire a pneului avariat în situația în care autoturismul este dotat cu roată de rezerva. În situația în care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma în tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre ASR24.

Deblocare chei/cartela/sistem de inchidere – În situația în care cheia sau cartela de pornire rămâne blocată în interiorul autoturismului sau în situația blocării sistemului de inchidere al acesteia, ASR24 va organiza si asigura intervenția unei autospeciale pentru deblocarea autoturismului si/sau recuperarea cheii sau a cartelei de pornire, în măsura în care este posibila operațiunea menționată. În situația în care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma în Tractare. Interventia din service-ul auto autorizat nu este suportata de catre ASR24.

Tractare/depanare auto – Serviciul de depanare este acoperit 24/7 de către Asr24 România si se prestează în regim de urgență la locul evenimentului [defecțiune tehnică].

În cazul în care autoturismul nu poate fi reparat la locul producerii defecțiunii, autoturismului i se acorda serviciul de tractare pana la cea mai apropiata unitate service autorizata cu care sa poată efectua reparatia, în limita a 100 km, pe distanța dus-întors preluăm noi costurile, ce depaseste aceasta distanta platiti dumneavoastra direct tractatorului. Tot ce tine de cheltuială în service/ vulcanizare/benzinarie, intra in atributia clientului.

Tractare/accident – Membrul va beneficia în caz de eveniment rutier [accident] acoperit si, implicit în situația imobilizarii autoturismului, de următoarele servicii de asistență rutieră – în cazul în care evenimentul rutier acoperit se produce pe drumurile publice din România, în limita a 100 km, pe distanța dus-întors preluăm noi costurile, ce depășește aceasta distanta platiti dumneavoastra direct tractatorului. Tot ce tine de cheltuială în service/ vulcanizare/benzinarie, intra in atributia clientului.

Optional – Cazare / Taxi – Asr24 va deconta cheltuielile efectuate pentru taxi sau cazarea şoferului şi a unui pasager al autoturismului la standardul de confort 3 stele, dar nu mai mult de 1 noapte per eveniment rutier acoperit, în limita maximă de 50 EUR echivalent în RON în România, cu TVA inclus, tarif per noapte. Costurile cu micul dejun, dacă nu sunt incluse in pretul cazarii, sau alte cheltuieli hoteliere, nu sunt acoperite. În cazul în care, din motive bine întemeiate, în zona locului în care a survenit evenimentul rutier acoperit, nu este disponibilă cazarea la standardul de confort hotel 3 stele, Asr24 va organiza cazarea la standardul imediat inferior, în aceeași limită maximă per eveniment rutier acoperit

rebel-red

TERMENI SI CONDITII

 

Cardul este valabil pentru toate autovehicole ușoare înmatriculate în Romania, greutate totală de până la 3,0 t, lungime totală 5,5 m și 2 m înălțime.  Sunt excluse toate camioanele, autoutilitarele, ambulanțele, vehiculele pentru transportul persoanelor imobile, mașinile de lucru și camionetele.

Servicile de tractare si transport nu au LIMITE DE INTERVENTII indiferent de numarul evenimentelor acumulate pe perioada contractata.

Oferta este valabila pentru un singur autoturism.

Autovehiculul asigurat trebuie sa fie inmatriculat ca „Autoturism”.

Cardul devine activ in ziua urmaroare de la achitarea acestuia!