--> Service aer conditionat auto sector 6 | Rebel Grafix
 

Service instalatii ac auto

Rebel Auto Center, expertul dumneavoastra in aer conditionat

Atunci cand aveti o problema cu aerul conditionat, la Rebel Auto Center gasiti experti gata sa va raspunda tuturor nevoilor. Pentru ca mizam pe performanta si diversitate, service-ul nostru ofera o gama larga de servicii pentru instalatiile de climatizare si ventilatie. Situat la doar 5 minute ce cartierul Militari, in Comuna Chiajna, Rebel Auto Center este expertul dumneavoastra in aer conditionat.

Ne adresam tuturor persoanelor!

 

Serviciile nostre pentru A/C se adreseaza tuturor detinatorilor de autoturisme care doresc sa isi verifice instalatia auto de aer conditionat, firmelor posesoare de flote auto care vor sa isi igienizeze instalatiile de aer conditionat, parcurilor de autoturisme care au nevoie de reparatii la aerul conditionat, firmelor de transport persoane care au nevoie sa isi curete instalatiile de aer conditionat, soferilor de camioane au nevoie sa isi incarce cu freon auto instalatiile de A/C, firmelor care asigura transport si livrare de produse care au nevoie revizii la sistemele de aer conditionat.

Oferim toata gama de servicii

 

Cand vine vorba de serviciile noastre, calitatea este cea care dicteaza. Daca aveti nevoie de service pentru aerul conditionat, la Rebel Auto Center oferim urmatoarele servicii:

 • Recuperare agent frigorific;
 • Reciclare agent frigorific;
 • Vacuumare instalatie;
 • Verificare pierderi de freon auto;
 • Evacuare ulei uzat;
 • Completare ulei pentru compresor A/C;
 • Introducere substanta de contrast pentru identificarea pierderilor;
 • Reincarcarea instalatiei de climatizare dupa specificatiile producatorului;
 • Verificare valori presiune in sistem;
 • Verificarea temperaturii in habitaclu;
 • Reparatii conducte A/C, furtunuri A/C, compresoare;
 • Comenzi pentru piese noi;
 • Tratamente antiseptice cu spray antibacterii.

Acesta este procesul incarcarii cu freon

 

Expertii Rebel Auto Center sunt specializati in incarcarea cu freon a  instalatiei auto de aer conditionatProcesul de incarcare a instalatiei cu freon se realizeaza in 6 pasi simpli:

 1. Primul pas este reprezentat de cuplarea aparatului de incarcare la sistemul de climatizare al masinii;
 2. Urmeaza setarea marcii, a modelului si a anului de fabricatie al masinii din baza de date a aparatului de incarcat freon;
 3. Odata conectat la sistemul de climatizare, aparatul identifica freonul si uleiul existent in instalatia de climatizare, pe care le extrage.
 4. Dupa extragerea freonului si a uleiului, instalatia este curatata de impuritatile depuse de-a lungul timpului si se indeparteaza umiditatea pentru vidarea sistemului de climatizare;
 5. Odata finalizat procesul de vidare, se trece la incarcarea instalatie de aer conditionat cu freon auto R134a si cu ulei. Cantitatile de freon si ulei voi fi alese conform specificatiilor producatorului automobilului dumneavoastra.
 6. Dupa incarcarea cu freon si ulei, instalatia de climatiza este testata, pentru asigurarea functionarii acesteia in parametri normali.

Recomandrea expertului Rebel Auto Center in instalatii de climatizare

 

Rebel Auto Center va recomanda sa porniti instalatia de aer conditionat cel putin o data la 15 zile. Pornirea aerului conditionat asigura lubrifierea sistemului de climatizare, ceea ce va mentine instalatia etansa si o va feri de reparatii nedorite.

Totodata expertii nostri va recomanda revizia anuala a instalatie de climatizare.

Revizia sistemului de climatizare trebuie facuta periodica, cel putin o data la un an.

 

Anual freonul din instalatia de climatizare se pierde in proportie de 20%, in timp ce uleiul care pune in functiune compresorul de aer conditionat se consuma in timp. Pierderea freonului si a uleiului pot conduce la distrugere compresorului.

De aceea recomandam intretinerea sistemului de aer conditionat pentru a asigura functionarea lui la capacitate maxima si a evita defectiuni foarte costisitoare.

Va asteptam la sediul nostru din comuna Chiajna, la 5 minute de sectorul 6 al Bucurestiului, sa va rezolvam toate problemele sistemului dumneavoastra de climatizare.