--> Depozitare anvelope - Rebel Grafix | Rebel Auto Center este un service auto
 

Depozitare anvelope

La Rebel Auto Center oferim servicii de depozitare a anvelopelor cat si jantelor echipate cu anvelope in depozit acoperit ferit de intemperii. Transferul de la vulcanizare la deposit vi-l oferim gratuit

Hotelul de anvelope oferă un serviciu specializat de schimbare și stocare a anvelopelor, asigurându-ne că mașina dumneavoastră va fi întotdeauna pregătită pentru orice aventură. Echipa noastră de profesioniști experimentați vă va oferi consultanță și servicii de înaltă calitate pentru întreținerea vehiculului dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de călătorii sigure și fără griji.

  • Preturile pntru depozitare anvelope sunt: 100lei/set / sezon (6luni)
  • Preturile pentru depozitare jante + anvelope echipate sunt: 100lei/set / sezon (6luni)
  • Preturile pentru depozitare jante fara anvelope sunt: 100lei/set / sezon (6luni)

Depozitarea roților în regim hotelier este un serviciu specializat ce oferă clienților o soluție convenabilă și sigură pentru păstrarea temporară a seturilor de roți suplimentare sau de schimb. Acest serviciu este ideal pentru proprietarii de mașini care doresc să-și protejeze roțile sezoniere sau să le păstreze într-un mediu optimizat pentru conservare.

Mai mult decât atât, serviciul de depozitare în regim hotelier poate include și servicii opționale suplimentare, cum ar fi echilibrarea, alinierea sau chiar repararea roților, oferind astfel o soluție completă pentru întreținerea și gestionarea eficientă a roților mașinii.

Siguranța în prim-plan: Roțile dvs. sunt în mâinile noastre experte. Depozitul nostru este securizat și monitorizat 24/7, astfel încât să vă puteți relaxa, știind că bunurile dvs. sunt în condiții sigure.

Managementul profesional al depozitului: Echipa noastră dedicată de profesioniști este pregătită să vă asiste în orice fel posibil. De la primirea și stocarea roților până la asistența în accesarea lor, suntem aici să vă oferim servicii personalizate pentru nevoile dvs.

Transparență și comunicare clară: Vă ținem mereu la curent cu starea roților dvs. și suntem mereu disponibili pentru a răspunde la întrebări sau preocupări.

Indiferent dacă sunteți un călător regulat, un pasionat de mașini sau un proprietar de vehicul în căutarea unei soluții fiabile de depozitare, vă invităm să vă alăturați comunității noastre de clienți mulțumiți și să experimentați nivelul nostru superior de servicii pentru depozitarea roților în regim hotelier.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a vă rezerva un spațiu pentru roțile dvs.!